Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En delikat husmansrätt som är busenkel att tillaga. Torskfiléerna paneras i panko och smörsteks i ugnen tills de blir gyllene och frasiga. Servera fisken med den myntadoftande, knallgröna ärtkrossen vars smak rundas av med krämig grädde. Mums!
Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från ägg.Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett. Byt grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Wrap med sprödbakad torsk
Ugnsbakad torsk med krämig svartkål
Gratinerad torsk med gröna ärter
Stekt torsk med ägg- och kaviarsås
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer