Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
4
Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

Panerad fisk är en stor favorit hos de flesta. Serveras här med kokt potatis och en krämig sås på majonnäs och färsk dill tillsammans med krispig broccoli. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2020

Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis

Dillmajonnäs

20 g färsk dill
2 dl majonnäs

Panerad torsk

600 g torskfilé
salt
peppar
1 ägg
1/2 dl vetemjöl
1 dl ströbröd (gärna panko)
2 msk smör
250 g broccoli

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Dillmajonäsen gick åt snabbt. Blir dubbel sats nästa gång.

Lena

2020-12-13

Klassiskt gott

Britta

2020-12-11

Så gott!

Catharina

2020-12-10

Näringsvärde per portion

Energi3600 KJ / 860 kCal
Fett56 g
Salt3.7 g
Kolhydrater52 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Panerad torsk med Rhode Islandsås
Betyg 4.1 av 5.
55 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med krossade ärtor och mynta
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med citronmajonnäs och stekt broccoloco
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med curryremoulad
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad torsk med citronsås
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga