Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

5
4
Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

Panerad fisk är en stor favorit hos de flesta. Serveras här med kokt potatis och en krämig sås på majonnäs och färsk dill tillsammans med krispig broccoli. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2020

Panerad torsk med broccoli och dillmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis

Dillmajonnäs

20 g
färsk dill
2 dl
majonnäs

Panerad torsk

600 g
torskfilé
-
salt
-
peppar
1
ägg
1/2 dl
vetemjöl
1 dl
ströbröd (gärna panko)
2 msk
smör
250 g
broccoli

För alla

Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ströbröd och vetemjöl mot glutenfritt ströbröd och glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Lena

2020-12-13

Supergott! Dillmajonäsen gick åt snabbt. Blir dubbel sats nästa gång.

Britta

2020-12-11

Klassiskt gott

Catharina

2020-12-10

Så gott!

Näringsvärde per portion

Energi 3600 KJ / 860 kCal
Fett 56 g
Salt 3.7 g
Kolhydrater 52 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept