Med färdig pajdeg behöver inte middagspajen ta särskilt lång tid. Fyll skalet med lite svamp, spenat och vår favoritost; Folke! Sväng ihop äggstanningen och häll över fyllningen innan den tillagas i ugnen. För lite sötma till rätten äter du den ihop med plommontomater. Smaklig spis önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2021
Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegod, gojsig och bra smak. Hade i lite chili flakes.
Linnea
2021-04-22Färsk eller fryst spenat?
Eleonora
2021-04-21Hej Eleonora! Nu har vi uppdaterat receptet med att det är färsk spenat vi har använt. Det går även att använda fryst, tinad och väl urkramad bladspenat. Hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-04-23Den blev verkligen en succé!! Jättegod!
Ingegerd
2021-03-08