Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Snabblagad, enkelt recept som ger dig en väldigt god ostronskivling när du först steker den i smör och olivolja och därefter fyller på med lök, vitlök och persilja. Smörstekt ostronskivlig är perfekt tillbehör till både kyckling, lax eller en god sallad.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
2 förp ostronskivling (à 150 g)
25 g smör
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Tips
Servera svampen till kyckling, lax eller strö som topping på sallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi583 KJ / 139 kCal
Fett12 g
Salt0.4 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g
Kommentarer