Denna skink- och ostpaj är barnsligt god! Den rökta skinkan, fetaosten och oregano ger en fantastisk smakkombination. Häll äggstanningen i formen med pajdeg och sedan är det bara skjuts in i ugnen. Servera med en fräsch sallad gjord på tomater och salladsmix.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2018
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd mjölk och fetaost utan laktos.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lisbeth
2020-08-20Jag använder mig av tradionellt recept med mjöl, smör och vatten i min pajdeg, men jag tycker den blir torr. Hur får jag frasigheten? /Lisbeth
Redaktionen ICAse
2020-09-15Hej Lisbeth! Ursäkta sent svar. Generellt vad gäller pajdeg som man gör själv så gäller det att inte blanda degen för länge utan arbeta ihop degen snabbt. Hälsningar Elina
Emilia
2018-02-26Ska pajdegen förgräddas?
Redaktionen ICAse
2018-03-01Hej Emilia! Det behövs inte. Men har man gott om tid kan man göra det. Hälsningar Michelle