Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis
Stekta vaxbönor med ostronskivling är en enkel och smakrik liten rätt med asiatiska toner. Vaxbönorna får en nötig smak när de steks tillsammans med ostronskivling och kryddas med den söt-salta sojasåsen, ketjap manis. Mycket gott!
Ingredienser
4 portioner
150 g vaxbönor
100 g ostronskivling
3 msk olja
salt
svartpeppar
1 kruka gräslök
1 dl ketjap manis
För alla
Kontrollera noga innehållet i ketjap manissåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Gillar du vitlök? Pressa i en eller två vitlöksklyftor i stekpannan medan vaxbönorna och svampen steks!
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi671 KJ / 160 kCal
Fett10 g
Salt1 g
Kolhydrater14 g
Protein3 g
Kommentarer