Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis

0
0
Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis

Stekta vaxbönor med ostronskivling är en enkel och smakrik liten rätt med asiatiska toner. Vaxbönorna får en nötig smak när de steks tillsammans med ostronskivling och kryddas med den söt-salta sojasåsen, ketjap manis. Mycket gott!

Skriv ut
Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis

Ingredienser

4 portioner
150 g
vaxbönor
100 g
ostronskivling
3 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
1
kruka gräslök
1 dl
ketjap manis

För alla

Kontrollera noga innehållet i ketjap manissåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.


Gör så här

Tips

Gillar du vitlök? Pressa i en eller två vitlöksklyftor i stekpannan medan vaxbönorna och svampen steks!

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 671 KJ / 160 kCal
Fett 10 g
Salt 1 g
Kolhydrater 14 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept