Vinägrett
Lättlagad vinägrett som passar till alla sorters sallader. Blanda olivolja, rödvinsvinäger, socker, salt, peppar och persilja. Klassisk och enkel vinägrett som sätter fart på din sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
Ingredienser
4 portioner
2 msk olivolja
3 msk rödvinsvinäger
2 tsk strösocker
1 krm salt
1 krm peppar
hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag bytte ut rödvinsvinäger med schalottenlöksvinäger och jag friterade färsk rosmarin lite snabbt som jag sen tog löven från och la i istället för persilja. Blev sjukt gott!
Rasmus
2024-06-21Tog rosévinäger och skippade sockret. Det blev jättebra det också.
Marie-louise
2023-11-17Ganska god men tog ett tag och jag spillde på foten.
Lukas
2022-07-01