Vad är härligare till fredagsmiddagen än en klassisk lasagne med en liten twist? Denna smarriga lasagne är helt vegetarisk med spenat, basilika och chèvre. Riktigt fräscht och ett glas rödvin till är ingen dum idé!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2006
Spenatlasagne innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd lasagneplattor utan gluten och förkoka dem enligt anvisning på förpackningen.
Gör mjölkfri: byt chèvre mot tofu och mjölk mot t ex Solhavre.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sigrid
2020-04-20Väldigt god! Går att variera beroende på vad man gillar. Också bytt ut en del av mjölken mot keso/ turkisk yoghurt. Lite parmesan blir också gott att ha i.
Sigrid
2020-03-20Jättegott! Jag byter ut en del av mjölken mot keso och turkisk yoghurt. Många gillar inte chèvre men man kan ta annan smakrik ost istället!
Mica
2012-11-25En favorit som jag kommer vilja äta med jämna mellanrum - supergod!