En lite lyxigare variant på lasagne baserad på kyckling och smaksatt med chèvreost. Det rivna äpplena är ett spännande inslag som bidrar med lite sötma. Med sparris på toppen blir det här ett fantastiskt middagsalternativ. Servera med råkostmixen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2011
Rätten innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta och servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett, ersätt chèvren med riven hårdost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
😋😋😋😋
Eva
2021-09-04Supergott
Birgitta
2020-10-06Helt underbar! Har betydligt mer sås och ibland lasagneplattor än vad som förordas, receptet är verkligen ett ess i rockärmen. Hittills gått hem hos alla som smakat vilket ändå är ganska ovanligt. Jättefin balans tillsammans med råkostmix/sallad, fräscht och mättande.
Hanna
2019-05-10