Lättlagad och god lasagne med bladspenat, purjolök, fetaost och ostsås. En vällagad lasagne av färska lasagneplattor. Servera tillsammans med en god sallad och bröd.
Lasagnen innehåller gluten, laktos, mjölk och ägg.
Gör gluten- och äggfri: Ersätt lasagneplattorna mot glutenfri eller äggfri pasta. Använd sojabaserad ost och gör en sås av solhavre, mjölkfritt margarin och majsstärkelse om du inte tål gluten, mjölk eller laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2012-11-25Smakade bara purjolök, mycket besviken.
Maria
2012-01-11Jättegott! Jag varierade med att slänga i en hackad röd paprika samt bytte ut fetaosten mot tofu, och bytte färdig ostsås mot hemmagjort bechamelsås på havremjölk och havregrädde. Rätten blev då helt vegansk och riktigt smarrig :)
Anna
2011-06-22Gott och lättlagat! Jag brukar ha i rödlök istället för purjo och använder vanliga torra lasagneplattor. Maken, som oftast rynkar på näsan när vi ska äta något vegetariskt, tycker att den här lasagnen är jättegod.