Pizza med lufttorkad skinka och chèvre

13
1
Pizza med lufttorkad skinka och chèvre

Ge fredagspizzan medelhavsinspirerade smaker med lufttorkad skinka och krämig chèvre. En lyxigare variant på klassikern. Ringla över lite fikonbalsamvinäger vid servering för extra smak.

Pizza med lufttorkad skinka och chèvre

Ingredienser

4 portioner
1 pizzakit (à 600 g)
200 g chèvre
250 g körsbärstomater
8 skivor lufttorkad skinka
ca 50 g färsk bladspenat
crema di balsamico med smak av fikon eller hallon

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentar

Gunilla

2010-10-09

Jättegod och verkligen enkelt och bekvämt, men ändå med lite lyxiga ingredienser! Hade förutfattade meningar om chèvreosten, men tyckte den var mycket god.Hade även ett 5-årigt barnbarn på besök och han gillade också pizzan!