Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pizza med lufttorkad skinka och chèvre

Ge fredagspizzan medelhavsinspirerade smaker med lufttorkad skinka och krämig chèvre. En lyxigare variant på klassikern. Ringla över lite fikonbalsamvinäger vid servering för extra smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på tomatsåsen. Skär osten i skivor och lägg på dem och tomaterna.
  3. Grädda pizzan mitt i ugnen 15-20 minuter.
  4. Lägg skinka och spenat på pizzan. Ringla över crema di balsamico.
  5. Servera pizzan i bitar.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pizzakit (à 600 g)
  • 200 g chèvre
  • 250 g körsbärstomater
  • 8 skivor lufttorkad skinka
  • ca 50 g färsk bladspenat
  • crema di balsamico med smak av fikon eller hallon
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer