Denna ljuvliga pastarätt med inspiration från den spanska medelhavskusten är både busenkel att tillaga och underbart god. Den korta tillagningstiden gör att alla råvaror kommer till sin rätta såväl smak- som texturmässigt. De havssalta räkorna och krispiga haricot vertsen harmonierar med tomaternas syrliga sötma. Strö över persilja, nymald svartpeppar, salt och dröm er bort till sol och värme.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2017
Ätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergod!!
Amanda
2020-04-09Jättegod, smakrik och enkel!
Agneta
2019-01-20Smakmässigt bra, men räkorna klarade inte riktigt behandlingen tyckte vi (blev sega). Nästa gång tinar vi räkor, skalar dem själva och fräser på som allra hastigast bara.
Linn
2017-03-12