Paprikapasta med txistorra
En fantastiskt god och snabblagad pasta med ljuvligt smakrik spansk txistorrakorv, paprikapesto. Den milda crème fraichen ger pastasåsen en frisk syra och härlig krämighet. De gröna haricot vertsen tillför både krisp och vacker grön färg och gör middagen komplett. Servera med nykokt al dente pasta och ät er mätta! Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2017
Ingredienser
4 portioner
600 g korv (gärna txistorra kryddkorv)
1/2 msk olja
4 port pasta (gärna radiatori)
1/2 påse haricots verts (bönor) (à 450 g)
130 g paprikapesto
1 dl crème fraiche
1 dl mjölk
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2942 KJ / 704 kCal
Fett35 g
Salt4 g
Kolhydrater61 g
Protein34 g
Kommentar
Supergod och enkel maträtt! Brukar ta en hel burk creme fraiche och även blanda i lite sambal oelek!
Ulrica
2018-12-04