En fantastiskt god och snabblagad pasta med ljuvligt smakrik spansk txistorrakorv, paprikapesto. Den milda crème fraichen ger pastasåsen en frisk syra och härlig krämighet. De gröna haricot vertsen tillför både krisp och vacker grön färg och gör middagen komplett. Servera med nykokt al dente pasta och ät er mätta! Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på korv och pesto.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Supergod och enkel maträtt! Brukar ta en hel burk creme fraiche och även blanda i lite sambal oelek!
Ulrica
2018-12-04