Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)

Remjón är en spansk torsksallad med bland annat apelsin, oliver, haricots verts och rödlök som placeras på ditt bord med tapas. Den kokta torskfilén blandas med övriga ingredienser till en härligt smakrik sallad med vackra färger.

Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)

Ingredienser

8 portioner
400 g  torskfilé, sej eller torskfilé
1/2 msk  socker
1/2 msk  salt
3 dl  vatten
250 g  djupfrysta haricots verts (bönor)
1   rödlök
25   gröna oliver
2   apelsiner
1/2 dl  olivolja
1 tsk  salt
1 - 1 1/2 krm  peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med bönor
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo med mojo rojopotatis
Betyg 3.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med kaprisstekta haricots verts och ruccolacrème
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga