Fänkålspasta med kräftor och feta

1
0
Fänkålspasta med kräftor och feta

Denna fänkålspasta blir en trevlig liten förrätt till middagsbjudningen som en variant till den klassiska räkcocktailen. Kräftstjärtar och fetaost kombineras med krispigheten i fänkålen och den mjuka spagettin. Smaksätt med citrondressing

Fänkålspasta med kräftor och feta

Ingredienser

4 portioner
4 port spaghetti
1 liten fänkål
1 rödlök
150 g haricots verts (bönor)
2 burkar kräftstjärtar (à 170 g)
200 g fetaost
1/2 kruka dill

Citrondressing

1 citron
2 msk olivolja
salt och peppar

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: en viss mängd feta kan ev tålas.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetan.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2228 KJ / 532 kCal
Fett 18.3 g
Kolhydrater 57.2 g
Protein 33.9 g
Läs mer om näringsvärden