Spaghetti med vitlöksstekta räkor

Denna ljuvliga pastarätt med inspiration från den spanska medelhavskusten är både busenkel att tillaga och underbart god. Den korta tillagningstiden gör att alla råvaror kommer till sin rätta såväl smak- som texturmässigt. De havssalta räkorna och krispiga haricot vertsen harmonierar med tomaternas syrliga sötma. Strö över persilja, nymald svartpeppar, salt och dröm er bort till sol och värme.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2017

Gör så här
00:04:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1751 KJ / 419 kCal
Fett8 g
Salt3 g
Kolhydrater55 g
Protein28 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
6 stSupergod!!
Amanda
Jättegod, smakrik och enkel!
Agneta
Smakmässigt bra, men räkorna klarade inte riktigt behandlingen tyckte vi (blev sega). Nästa gång tinar vi räkor, skalar dem själva och fräser på som allra hastigast bara.
Linn