Här serverar du havets läckerheter frästa tillsammans med lite vitlök, curry och persilja - en fröjd för gommen. Räkorna passar fint som förrätt eller en mindre måltid.
Ingredienser
6 portioner
1
kg
stora räkor med skal (1kg motsvarar ca 50-70 st) eller använd MSC-märkta kungsräkor
10 - 10
vitlöksklyftor
2
msk
olja
1
msk
curry
1
dl
finhackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
75
4 st
Kommentarer
Helena maria
2007-12-22
Underbart god och snabbt går det att göra också!
Åke
2007-08-29
Godi-godi... men dra gärna till med 1-2 msk currypasta från Madras istället för vanligt tråkigt pulver
Hans
2007-02-07
Farligt gott. Ännu godare om man marinerar dom med lite olja, citron och vitlök några timmar innan.
Kommentarer
Helena maria
2007-12-22Underbart god och snabbt går det att göra också!
Åke
2007-08-29Godi-godi... men dra gärna till med 1-2 msk currypasta från Madras istället för vanligt tråkigt pulver
Hans
2007-02-07Farligt gott. Ännu godare om man marinerar dom med lite olja, citron och vitlök några timmar innan.