Hur gör man en riktigt mustig vegobolognese på under 45 min? Svaret är: ta hjälp av din matberedare! Med hjälp av den mixar du lök, rotfrukter och svamp till småsmulor innan du fräser dem i god olivolja. En smart genväg som sparar massor av tid.
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ganska gott. Ska prova riva i lite morötter och koka med lite röda linser nästa gång. Jag hackade grönsakerna istället för köra dom i matberedaren.
Petter
2022-05-15Rekommenderas! Barnen tyckte det var supergott!
Nicklas daniel
2021-11-24Lite torr och med besk smak. Bättre med blandfärs.
Johan
2021-04-26