Köttfärssås och spaghetti är en storfavorit i många hem. I det här receptet får du till en vegetarisk bolognese utan att tumma på smaken. Vitlök, rotselleri, en slurk rött vin, lagerblad och timjan bidrar till en härligt mustig smak som påminner om Italien.
Gör glutenfri: byt ut färs mot glutenfri vegetarisk färs. Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Recept i samarbete med Hälsans Kök.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marcus
2021-03-12Jättegott recept!! Vi har i lite svamp också som extra. Blir väldigt smaskigt
Tomas
2020-10-26Frågan e ju vad många gram veggofärs man ska ha? Ett paket säger inte mycket!?
Therése
2020-10-06Men jösses vad gott det blev! Jag fuskade lite å kompletterade med en köttbuljong. Jag använde formbar vegofärs från coop (förlåt Ica)