Bjud på spaghetti med hemgjord broccoli- och ruccolapesto. Här får peston smak av parmesan, mandel och pressad vitlök. Njut av denna pastarätt med söta tomater och mozzarella som tillbehör.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2016
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jessica
2020-02-16Jättegod!
Christer johan
2017-01-16Återkommer
Madeleine
2016-08-09Helt okej rätt som går fort att göra. Dock så skulle jag kokat broccolin tills den blev jättemjuk så att peston blev mer krämig. Jag hade i gröna ärtor istället för hericoverts vilket jag tyckte passade bättre.