Bjud på spaghetti med hemgjord broccoli- och ruccolapesto. Här får peston smak av parmesan, mandel och pressad vitlök. Njut av denna pastarätt med söta tomater och mozzarella som tillbehör.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2016
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jessica
2020-02-16Jättegod!
Christer johan
2017-01-16Återkommer
Madeleine
2016-08-09Helt okej rätt som går fort att göra. Dock så skulle jag kokat broccolin tills den blev jättemjuk så att peston blev mer krämig. Jag hade i gröna ärtor istället för hericoverts vilket jag tyckte passade bättre.