Avokadopesto

Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Avokadopesto

Pesto på ett nytt sätt! Avokado, citron, basilika, vitlök, mandel och parmesan mixas till en slät pesto. Perfekt att servera på snittar, till bröd, tillsammans med sallad eller en god pastarätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Avokadopesto

Ingredienser

ca 3 dl
1 avokado
2 msk färskpressad citronjuice
1 kruka basilika
1 riven vitlöksklyfta
1/2 dl mandel
1 dl riven parmesan
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 dl kallt vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.8 personer har röstat

Kommentar

Jättegod! Rostade mandeln innan 👍🏻

Annika

2024-06-12

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi1350 KJ / 323 kCal
Fett30 g
Salt1.52 g
Kolhydrater4 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Mias pesto
Betyg 3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Avokado- och mandelspread
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ädel avokadoröra
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grönkålspesto med valnötter och halloumi
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Avokadomacka
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad