Avokadopesto

Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
1
Avokadopesto

Pesto på ett nytt sätt! Avokado, citron, basilika, vitlök, mandel och parmesan mixas till en slät pesto. Perfekt att servera på snittar, till bröd, tillsammans med sallad eller en god pastarätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Avokadopesto

Ingredienser

ca 3 dl
1 avokado
2 msk färskpressad citronjuice
1 kruka basilika
1 riven vitlöksklyfta
1/2 dl mandel
1 dl riven parmesan
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 dl kallt vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Jättegod! Rostade mandeln innan 👍🏻

Annika

2024-06-12

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi1350 KJ / 323 kCal
Fett30 g
Salt1.52 g
Kolhydrater4 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Mias pesto
Betyg 3 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado- och mandelspread
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokadomacka
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokadoröra med bacon och tomat
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto på örtstjälkar
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga