Tortellini med mozzarella, tomat och persilja

2
0
Tortellini med mozzarella, tomat och persilja

Många härliga italienska smaker ger dig detta enkla och snabblagade recept. Tortellini med smak av soltorkade tomater blandas med små färska tomater, persilja och mozzarella. Snabbt och enkelt har du en god måltid med en fläkt från Italien på bordet.

Skriv ut
Tortellini med mozzarella, tomat och persilja

Ingredienser

4 portioner
250 g
babyplommontomater
1
kruka persilja
2
förp mozzarella (à 125 g)
2
förp färsk tortellini (gärna med soltorkad tomat) à 250 g
-
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
65 g
spröd salladsmix

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri fylld pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2291 KJ / 545 kCal
Fett 22 g
Salt 2.2 g
Kolhydrater 61 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden