Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca är en medelhavsinspirerad rätt med läckra och smakrika ingredienser som chili, oliver, körsbärstomater, sardeller och kapris, som du kokar ihop och blandar med spaghetti. En fulländad och spännande middag!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Gör så här
00:02:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2266 KJ / 542 kCal
Fett15 g
Salt2.9 g
Kolhydrater81 g
Protein16 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tog en hel burk sardeller stekte lite svamp till. Gott🤩
Jacqueline
2025-09-01Supergod pasta som går fort att göra! Lite mer sardeller och starka chili 🌶️ gjorde susen!
Helene
2025-08-11Lite tamt. Mer sardeller och jag lade till en del färsk basilika och oregano. Höjde nivån en del. Bra recept för när man har bråttom.
Björn börje
2025-07-20