Spaghetti alla puttanesca är en medelhavsinspirerad rätt med läckra och smakrika ingredienser som chili, oliver, körsbärstomater, sardeller och kapris, som du kokar ihop och blandar med spaghetti. En fulländad och spännande middag!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott Jag kan ibland ha i en dutt tomatpuré så det blir lite rödare och till två personer har jag en hel burk sardeller Jag vet att en del tycker att det är en synd att ha parmesanost men vi tycker det blir gott Perfekt att ha i båten då inga ingredienser behöver kyla
Marianne
2023-08-07Favoritpastan i sommar!
Sophie
2023-07-20Riktigt, riktigt god! Kommer definitivt att laga den igen.
Anna erika
2023-07-17