Att låta kyckling sjuda i en sojablandning gjord på bland annat soja, vitlök och sambal oelek gör den smakrik samt att den får en härlig färg. Här äts den sojastekta kycklingen ihop med ris och en röra gjord på kålrabbi. Smaklig kyckling önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linda
9/18/2020Mina barn åt det inte
Daniel
9/17/2020Favorit hos barnen! Speciellt sojasåser. Barnen tog om flera gånger 😃
Hanna
9/16/2020Barnen älskade detta!