Sockerskorpor

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Sockerskorpor

Sockerskorpor är härligt krispiga och passar utmärkt till dessert. Kardemumma ger utmärkt smak i skorporna. Servera gärna med Hjortronconsommé och Vaniljgrädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Sockerskorpor

Ingredienser

70 st
1 1/2 dl socker
7 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
150 g osaltat smör
1 1/2 dl grädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi800 KJ / 190 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Rabarberpaj med kardemummakräm
Betyg 4.2 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Havrekaka med kardemumma
Betyg 3.2 av 5.
136 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Semmelmuffins
Betyg 3.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glutenfria kardemummakakor med mandel
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Morotskakasnittar
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanelbullesnittar
Betyg 4.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga