Sockerskorpor

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sockerskorpor

Sockerskorpor är härligt krispiga och passar utmärkt till dessert. Kardemumma ger utmärkt smak i skorporna. Servera gärna med Hjortronconsommé och Vaniljgrädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Sockerskorpor

Ingredienser

70 st
1 1/2 dl socker
7 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
150 g osaltat smör
1 1/2 dl grädde

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi800 KJ / 190 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Havrekaka med kardemumma
Betyg 3.2 av 5.136 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberpaj med kardemummakräm
Betyg 4.2 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Semmelmuffins
Betyg 3.8 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kanelbullesnittar
Betyg 4.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glutenfria kardemummakakor med mandel
Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Morotskakasnittar
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad