Rabarberpaj med kardemummakräm
Härligt god och smakrik paj med en krämig och syrlig fyllning av rabarber, kanel och kardemumma. Rabarberpaj med kardemummakräm har en lång tillagningstid, men det kan det vara värt när resultatet blir en sådan här utsökt paj!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001
Ingredienser
1 paj
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
2 msk socker
100 g smält smör
Fyllning
500 g rabarber
1 dl socker
1 tsk kanel
2 tsk kardemumma
1 msk vetemjöl
3 dl grädde
Gör så här
Receptet på den ljuvliga pajen har Konrad Sellén i Visby skickat in.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tog bara 1,5 grädde, mums
Lisbeth
2021-05-24Underbar!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna
2020-05-16Klart godaste rabarpaj jag ätit under 57 år. den är ganska mäktig så den räcker till många, om man KAN hejda sig och inte ta om. JÄTTEGOTT
Louise
2007-06-27