Hjortronconsommé med tillbehör

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hjortronconsommé med tillbehör

Hjortronconsommé är en dessertsoppa med vin och likör. Du kokar upp ingredienserna och silar den sedan klar. Servera hjortronconsommén iskall och gärna med vaniljgrädde.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Hjortronconsommé med tillbehör

Ingredienser

6 portioner
500 g färska eller frysta hjortron
1/2 l vatten
ca 1 1/2 dl socker (beroende på bärens sötma)
1 dl sauternesvin
1 msk hjortronlikör

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1180 KJ / 280 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Jämtländsk tiramisu
Betyg 2.7 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varma hjortron
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängsviss med hjortron och kolasås
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannacotta med hjortronsås
Betyg 2.8 av 5.84 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Messmörsglass med hjortronsås
Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Festlig norrländsk drink
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad