Snabb gurkkimchi

Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
5
Snabb gurkkimchi

En expressvariant av det koreanska nationaltillbehöret kimchi som du gör genom att snabbsalta gurka och blanda med morot, salladslök, chili och kryddor. Enkelt och gott till wokade rätter och asiatiska långkok.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2014

Snabb gurkkimchi

Ingredienser

4 portioner
1   stor gurka (à 450 g)
1 tsk  salt
1   liten morot
3   salladslökar
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1   vitlöksklyfta
1 msk  fisksås
1/2 msk  paprikapulver
1 tsk  chiliflakes
1/2 msk  socker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Maria, jag kan tipsa om att andvända vegansk fisksås som man köpa på asiatiska butiker

Beatrice

2022-06-18

Kan man förbereda detta ett par dagar innan?

Kristin

2021-11-03

Hur länge håller kimchin?

Margareta

2021-09-23

Testa liknande recept

Sweet kimchi på rödkål
Betyg 2.9 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreansk gurksallad
Betyg 3.5 av 5.
81 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het gurksallad med salladslök och chili
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspjut med kimchi, gröna blad och Ssamjang
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga