Sweet kimchi på rödkål

Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat
0
Sweet kimchi på rödkål

Kimchi är det koreanska namnet för olika sorters mjölksyrade grönsaker. Här lånar vi namnet till en snabbversion med rödkål som bas. En fräsch sallad som bara vinner på att göras en dag i förväg, men rör då ner gurka och salladslök först vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Sweet kimchi på rödkål

Ingredienser

4 portioner
500 g rödkål
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk hackad syltad ingefära
1 msk risvinäger
1 msk raps- eller sesamolja
1 msk fisksås
1/2 msk strösocker
2 krm salt
1 gurka
3 salladslökar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi446 KJ / 107 kCal
Fett4 g
Salt1.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Kimchee
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bulgogi
Betyg 4.3 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pink acid
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödkålsfyllda äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig vintersallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga