Sweet kimchi på rödkål

Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sweet kimchi på rödkål

Kimchi är det koreanska namnet för olika sorters mjölksyrade grönsaker. Här lånar vi namnet till en snabbversion med rödkål som bas. En fräsch sallad som bara vinner på att göras en dag i förväg, men rör då ner gurka och salladslök först vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Sweet kimchi på rödkål

Ingredienser

4 portioner
500 g rödkål
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk hackad syltad ingefära
1 msk risvinäger
1 msk raps- eller sesamolja
1 msk fisksås
1/2 msk strösocker
2 krm salt
1 gurka
3 salladslökar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.35 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi446 KJ / 107 kCal
Fett4 g
Salt1.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Bulgogi
Betyg 4.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pink acid
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålsfyllda äpplen
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig vintersallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad