Sweet kimchi på rödkål

Betyg 2.9 av 5.
34 personer har röstat
0
Sweet kimchi på rödkål

Kimchi är det koreanska namnet för olika sorters mjölksyrade grönsaker. Här lånar vi namnet till en snabbversion med rödkål som bas. En fräsch sallad som bara vinner på att göras en dag i förväg, men rör då ner gurka och salladslök först vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Sweet kimchi på rödkål

Ingredienser

4 portioner
500 g  rödkål
1   vitlöksklyfta
1/2   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk  hackad syltad ingefära
1 msk  risvinäger
1 msk  raps- eller sesamolja
1 msk  fisksås
1/2 msk  strösocker
2 krm  salt
1   gurka
3   salladslökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi446 KJ / 107 kCal
Fett4 g
Salt1.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Kimchee
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreansk kimchi
Betyg 4.7 av 5.
57 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbpicklad chili
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kimchi
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga