Sweet kimchi på rödkål

32
0
Sweet kimchi på rödkål

Kimchi är det koreanska namnet för olika sorters mjölksyrade grönsaker. Här lånar vi namnet till en snabbversion med rödkål som bas. En fräsch sallad som bara vinner på att göras en dag i förväg, men rör då ner gurka och salladslök först vid servering.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Sweet kimchi på rödkål

Ingredienser

4 portioner
500 g
rödkål
1
vitlöksklyfta
1/2
röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 msk
hackad syltad ingefära
1 msk
risvinäger
1 msk
raps- eller sesamolja
1 msk
fisksås
1/2 msk
strösocker
2 krm
salt
1
gurka
3
salladslökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

32

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 446 KJ / 107 kCal
Fett 4 g
Salt 1.04 g
Kolhydrater 13 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept