Snabb gurkkimchi

Betyg 3.6 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Snabb gurkkimchi

En expressvariant av det koreanska nationaltillbehöret kimchi som du gör genom att snabbsalta gurka och blanda med morot, salladslök, chili och kryddor. Enkelt och gott till wokade rätter och asiatiska långkok.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2014

Snabb gurkkimchi

Ingredienser

4 portioner
1 stor gurka (à 450 g)
1 tsk salt
1 liten morot
3 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 vitlöksklyfta
1 msk fisksås
1/2 msk paprikapulver
1 tsk chiliflakes
1/2 msk socker

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Maria, jag kan tipsa om att andvända vegansk fisksås som man köpa på asiatiska butiker

    Beatrice

  • Kan man förbereda detta ett par dagar innan?

    Kristin

  • Hur länge håller kimchin?

    Margareta

Testa liknande recept

  • Sweet kimchi på rödkål
    Betyg 3 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurk-kimchi
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kimchi
    Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kimchi på pak choi
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb kimchi
    Betyg 4.4 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad