Laga en höstig variant på krämig pasta carbonara med knaprigt ugnsstekt bacon, svamp, purjolök, majs och zucchini. Serveras med äggula och rikligt med parmesan såklart! Perfekt comfort food en ruggig kväll.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018
Innehåller ägg. Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten eller välj en mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsberäkningen är exkl. parmesan och basilika.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det står ju inte hur man ska göra på något recept på Ica nu ju? Det är helt tomt under ”Gör så här”…
Madeleine
2021-10-11Jättegod variant av Carbonara! Vi blandade 1 dl riven parmesan med äggen och spädde med grädde istället för pastavatten. Färsk majs ersattes med en liten burk konserverad majs (som tillsattes i slutet istället).
Petra
2020-09-13