Krämig svamptoast med majs och dragon
En krämig svamptoast med majs och dragon är perfekt som förrätt! Här gör vi vår svampmacka på grillat bröd som toppas med krämig svamp med blandad svamp som kantareller och svart trumpetsvamp, dessutom med majs och dragon som sätter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020
Ingredienser
4 portioner
500 g blandad svamp (t ex kantareller och svart trumpetsvamp)
2 schalottenlökar
1 färsk majskolv
1 msk olivolja
25 g smör
1 1/2 dl vispgrädde
1 msk hackad, färsk dragon
1/2 msk citronskal
1 - 2 msk färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar
4 skivor surdegsbröd
Till servering
färsk dragon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1570 KJ / 674 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater29 g
Protein7 g
Kommentarer