En krämig pasta är sällan fel när hungern slår till, inte minst när den är snabblagad! Här serveras tagliatelle med salt bacon och fina champinjoner i en gräddig sås som smaksätts med pesto av basilika. Toppa gärna med nymalen svartpeppar innan servering och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2018
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. För känsliga äggallergiker; pesto innehåller parmesan som kan innehålla konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Amanda
2/8/2020Väldigt gott! Hittade till receptet tack vare peston men saknade lite smak av den, nästa gång blir det 1dl istället
Karolina
3/19/2019jättegott och enkelt
Louise
12/4/2018Super gott recept 👌🏻 fast vi gjorde utan champinjoner