Skaldjurswok med glasnudlar | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Skaldjurswok med glasnudlar

Lätt, fräscht och snabblagat till middag! Den asiatiska woken med skaldjur, glasnudlar, lime, ingefära och koriander gör ingen besviken. Rostad kokos på toppen är pricken över i!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och strimla purjolöken och paprikan. Skär broccolin i mindre bitar.
  2. Fräs grönsaker och skaldjur i oljan. Smaka av med pressad lime, ingefära och sambal oelek.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Rosta kokosen i het, torr panna till den får lite färg.
  5. Blanda fräset med nudlar och toppa med koriander och rostad kokos. 

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 250 g broccoli
  • 530 g skaldjursmix
  • 2 msk olja
  • 1 lime
  • 2 msk riven ingefära
  • 1 tsk sambal oelek
  • 4 portioner glasnudlar
  • 1/2 dl kokos
  • 1 kruka koriander
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1805 kJ / 431 kCal