Skaldjurswok med glasnudlar

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
0Klimatsmart
Skaldjurswok med glasnudlar

Lätt, fräscht och snabblagat till middag! Den asiatiska woken med skaldjur, nudlar, lime, ingefära och koriander gör ingen besviken. Rostad kokos på toppen är pricken över i!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2012

Skaldjurswok med glasnudlar

Ingredienser

4 portioner
1/2   purjolök
1   röd paprika
250 g  broccoli
530 g  skaldjursmix
2 msk  olja
1   lime
2 msk  riven ingefära
1 tsk  sambal oelek
4   portioner glasnudlar eller nudlar (gärna fullkorn)
1/2 dl  kokos
1   kruka koriander

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: väj glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot glasnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2116 KJ / 503 kCal
Fett14 g
Salt1.3 g
Kolhydrater60 g
Protein28 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok på fläskfärs och glasnudlar
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med glasnudlar och kål
Betyg 4.3 av 5.
52 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårrulle med kokos och korianderyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med kokosräkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling i massamuncurry med glasnudlar
Betyg 3.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga