Skaldjurswok med avokado och koriander

10
1
Skaldjurswok med avokado och koriander

Njut av den här härliga skaldjurswoken med hetta från spansk peppar, sötma från honung och syra från lime. Är du inget fan av koriander utesluter du helt enkelt den och erbjuder den vid sidan av för de som önskar. Servera rätten vackert upplagd på salladsblad så blir upplevelsen än större!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012

Skaldjurswok med avokado och koriander

Ingredienser

4 portioner
200 g
skalade frysta räkor
350 g
fryst skaldjursmix
4
port ris
1
lime
1
spansk peppar
1/5
förp salladslökar (1/2 förp motsvarar ca 4 st lökar)
1 msk
olivolja
1 tsk
honung
1
vitlöksklyfta
-
salt och peppar
1
gurka
1
röd paprika
2
avokado
1/2
isbergssalladshuvud
1
kruka koriander
2 msk
olja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Angeliqa

2016-02-22

Jättegott! Men ta bort koriandern! Den förstörde i princip hela rätten :/

Näringsvärde per portion

Energi 2435 KJ / 582 kCal
Fett 21.7 g
Kolhydrater 64.7 g
Protein 28.8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept