Skaldjurswok med avokado och koriander
Njut av den här härliga skaldjurswoken med hetta från spansk peppar, sötma från honung och syra från lime. Är du inget fan av koriander utesluter du helt enkelt den och erbjuder den vid sidan av för de som önskar. Servera rätten vackert upplagd på salladsblad så blir upplevelsen än större!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012
Ingredienser
4 portioner
200 g skalade frysta räkor
350 g fryst skaldjursmix
4 port ris
1 lime
1 spansk peppar
1/5 förp salladslökar (1/2 förp motsvarar ca 4 st lökar)
1 msk olivolja
1 tsk honung
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
1 gurka
1 röd paprika
2 avokado
1/2 isbergssalladshuvud
1 kruka koriander
2 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2435 KJ / 582 kCal
Fett21.7 g
Kolhydrater64.7 g
Protein28.8 g
Kommentar
Jättegott! Men ta bort koriandern! Den förstörde i princip hela rätten :/
Angeliqa
2016-02-22