En fantastisk fiskrätt där de saftiga laxfiléerna får smak av senap innan de vänds i ströbröd och dill och steks härligt krispiga i pannan. Smaksättningen av senap på laxen gör att det sprids en angenäm och aptitlig doft i köket. Servera med fluffigt, lent potatismos och en dillig gurksallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2015
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Absolut ingen höjdare.
Göran
2018-03-10