Ljuvligt gott och varierande med ett mos av rotfrukter! Här är det morötter, kålrot och potatis som blir till ett smarrigt mos. De klassiska färsbiffarna serveras till snabbinlagd gurka och rotmos till. Kanongott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och den rostade löken. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber. Rostad lök kan innehålla gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kerstin
2021-05-19Gurkan var inte alls god - det saknas väl socker i receptet?
Malin
2014-02-25Skippade moset och kokade potatis och morötter vanligt istället. Serverade med stekt lök, lingon och gurkan. Riktigt gott!