Denna rätt på stekt lax med dragonkräm är lätt att laga och mycket god. Potatisen ugnsrostas tills den blir härligt krispig. Förbered dragonkrämen genom att steka löken mjuk, tillsätta vinäger och när det svalnat blanda i crème fraiche och persilja. Servera laxen med dragonkräm, potatis och gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christina
2021-03-06Dragonkrämen är tyvärr trist. Alltför mild och tillför inget till laxen.
Cecilia
2020-07-02Dragonkrämen gör hela rätten. Den kan säkert ätas till kött med
Johanna
2017-03-28Dragonkrämen är jättegod!