Skaldjurs- och potatisgalette

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skaldjurs- och potatisgalette

Skaldjurs- och potatisgalette är ett fräscht och festligt recept med delikata råvaror som räkor, musslor, lax och bakad potatis. De stekta skivorna av bakpotatisen täcks av lax- och skaldjursröran och till galetten serveras crème fraiche och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2000

Skaldjurs- och potatisgalette

Ingredienser

4 portioner
100 g skaldjur t ex räkor och musslor
400 g färsk skinn- och benfri laxfilé
saft av 2 apelsiner
saft av 2 citroner
4 bakpotatisar
1 msk smör
1/2 gurka
1 msk vitvinsvinäger
2 msk crème fraiche
2 msk kvarg gourmet
1/2 dl rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade bakpotatisskivor med rödbets- och pepparrotskvarg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Små laxägg
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad