Skaldjurs- och potatisgalette

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skaldjurs- och potatisgalette

Skaldjurs- och potatisgalette är ett fräscht och festligt recept med delikata råvaror som räkor, musslor, lax och bakad potatis. De stekta skivorna av bakpotatisen täcks av lax- och skaldjursröran och till galetten serveras crème fraiche och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2000

Skaldjurs- och potatisgalette

Ingredienser

4 portioner
100 g skaldjur t ex räkor och musslor
400 g färsk skinn- och benfri laxfilé
saft av 2 apelsiner
saft av 2 citroner
4 bakpotatisar
1 msk smör
1/2 gurka
1 msk vitvinsvinäger
2 msk crème fraiche
2 msk kvarg gourmet
1/2 dl rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Chokladmousse med kvarg
    Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Små laxägg
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och vallmokaka
    Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad