Sardellkräm

Fleromättade fetter är livsnödvändiga och i framtiden toppar vi troligen även våra tacos med omega-3 rik mat. Denna härliga sardellkräm innehåller därför mycket linfröolja som ger hela måltiden en riktig hälsoboost. Servera den som topping på en smarrig böntaco.

Ingredienser
2,5 dl
20 sardeller
2 dl linfröolja
2 äggulor
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Här var det dåligt med svar...
Christina
2024-05-01Hej Christina! Krämen håller ca 1 vecka i kylen. I det här receptet har vi inte vitlök men det går såklart bra att riva i lite om du vill ha lite vitlökssmak på den. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2024-05-03Om förvaring i kylskåp - hur länge håller den sig?
Christina
2024-05-01Hur förvarar man sardellcremen on man inte förbrukar allt?
Christina
2024-05-01