Pan Con Anchoa

4
0
Pan Con Anchoa

Pan Con Anchoa är en välsmakande rätt med sardeller som kan användas både till förrätt eller mellanmål. Rosta baguetterna lätt och fördela tomatröran med vitlök, kryddor och olivolja tillsammans med fisken på de krispiga bröden.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Pan Con Anchoa

Ingredienser

4 portioner
ca 10 cm tjocka skivor baguette eller utstansade rundlar formbröd
ca 25 g smör till stekning
1/2 burk krossade tomater
1 - 1 vitlöksklyftor
1/2 krm salt
1/2 krm peppar
1 msk olivolja
1 burk sardeller (à 55 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: byt ut smöret mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer