Pan Con Anchoa

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pan Con Anchoa

Pan Con Anchoa är en välsmakande rätt med sardeller som kan användas både till förrätt eller mellanmål. Rosta baguetterna lätt och fördela tomatröran med vitlök, kryddor och olivolja tillsammans med fisken på de krispiga bröden.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Pan Con Anchoa

Ingredienser

4 portioner
ca 10 cm tjocka skivor baguette eller utstansade rundlar formbröd
ca 25 g smör till stekning
1/2 burk krossade tomater
1 - 1 vitlöksklyftor
1/2 krm salt
1/2 krm peppar
1 msk olivolja
1 burk sardeller (à 55 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Marinerade oliver
    Betyg 2.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurka med tapenade
    Betyg 2.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfiskröra
    Betyg 2.2 av 5.185 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ångad broccoli med sardellvinägrett
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad