Pan Con Anchoa

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Pan Con Anchoa

Pan Con Anchoa är en välsmakande rätt med sardeller som kan användas både till förrätt eller mellanmål. Rosta baguetterna lätt och fördela tomatröran med vitlök, kryddor och olivolja tillsammans med fisken på de krispiga bröden.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Pan Con Anchoa

Ingredienser

4 portioner
ca 10 cm tjocka skivor baguette eller utstansade rundlar formbröd
ca 25 g smör till stekning
1/2 burk krossade tomater
1 - 1 vitlöksklyftor
1/2 krm salt
1/2 krm peppar
1 msk olivolja
1 burk sardeller (à 55 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerade oliver
Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga