Kålsallad med alger

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Kålsallad med alger

Att äta alger och grönsaker från havet är både smart och funktionellt ur ett miljöperspektiv. Denna färgglada kålsallad innehåller även havssallat vilket gör den extra rik på både vitaminer och mineraler. Serveras tillsammans med bönor och salsa i en vegetarisk supertaco.

Kålsallad med alger

Ingredienser

6 portioner
300 g  rödkål
1 msk  sesamfrön
75 g  havssallat (alger)
1   ask smörgåskrasse
1 msk  vinäger
1 msk  linfröolja
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, lakots, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tortillarullar med rödkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silltaco
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majssalsa med paprika och persilja
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisktacos
Betyg 2.4 av 5.
135 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Smokey chipotle quesadilla
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fish tacos med jalapeño, korianderyoghurt och syrad kål
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga