Sardell- & potatisdipp

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardell- & potatisdipp

Sardell- och potatisdipp är ett måste på alla buffébord och kommer tyvärr ta slut fort! Den salta ansjovisen och heta vitlöken ger potatisen och de söta tomaterna makalösa smaker. Servera dippen med kex eller små baguetter.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Sardell- & potatisdipp

Ingredienser

6 portioner
2 potatisar
1/2 vitlöksklyfta
1 burk sardeller (à ca 80 g)
2 tomater
1/2 chilifrukt (t ex spansk peppar eller jalapeño)
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med basilika och sardeller på squash
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenade
Betyg 4.6 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad