Sardell- & potatisdipp

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sardell- & potatisdipp

Sardell- och potatisdipp är ett måste på alla buffébord och kommer tyvärr ta slut fort! Den salta ansjovisen och heta vitlöken ger potatisen och de söta tomaterna makalösa smaker. Servera dippen med kex eller små baguetter.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Sardell- & potatisdipp

Ingredienser

6 portioner
2   potatisar
1/2   vitlöksklyfta
1   burk sardeller (à ca 80 g)
2   tomater
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar eller jalapeño)
1/2 dl  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellkräm
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tapas "Gilda"
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med basilika och sardeller på squash
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melonsalsa med lime och koriander
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga