Sardell- & potatisdipp

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sardell- & potatisdipp

Sardell- och potatisdipp är ett måste på alla buffébord och kommer tyvärr ta slut fort! Den salta ansjovisen och heta vitlöken ger potatisen och de söta tomaterna makalösa smaker. Servera dippen med kex eller små baguetter.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Sardell- & potatisdipp

Ingredienser

6 portioner
2   potatisar
1/2   vitlöksklyfta
1   burk sardeller (à ca 80 g)
2   tomater
1/2   chilifrukt (t ex spansk peppar eller jalapeño)
1/2 dl  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipaste med vitlök
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatis- och saffransröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het fikonsalsa
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Het salsa på jordgubbe och nektarin
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga