Sardellkräm

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Sardellkräm

Fleromättade fetter är livsnödvändiga och i framtiden toppar vi troligen även våra tacos med omega-3 rik mat. Denna härliga sardellkräm innehåller därför mycket linfröolja som ger hela måltiden en riktig hälsoboost. Servera den som topping på en smarrig böntaco.

Sardellkräm

Ingredienser

2,5 dl
20 sardeller
2 dl linfröolja
2 äggulor
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Här var det dåligt med svar...

    Christina

    Hej Christina! Krämen håller ca 1 vecka i kylen. I det här receptet har vi inte vitlök men det går såklart bra att riva i lite om du vill ha lite vitlökssmak på den. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

  • Om förvaring i kylskåp - hur länge håller den sig?

    Christina

  • Hur förvarar man sardellcremen on man inte förbrukar allt?

    Christina

  • Helt ok, men ska det inte vara vitlök i detta recept?

    Christina

Testa liknande recept

  • Tapenade
    Betyg 4.6 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gurka med tapenade
    Betyg 2.6 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenade och bönpesto
    Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad