Tapenade och bönpesto
Tapenade och bönpesto är perfekt att servera med crostini som ett delikat och snabbt snacks. Mixa fort samman din släta, lite salta, tapenade med härlig smak av vitlök och oliv. Gör sedan din krämiga pesto med subtil citrussmak. Servera och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
20 st av varje sort
färdigköpta crostini
Tapenade
100 g svarta oliver
1 msk kapris
1/2 - 1 liten vitlöksklyfta
2 sardeller
1/2 dl olivolja
Bönpesto
1 dl vita bönor
1/2 dl riven parmesan
1 skalad, finhackad vitlöksklyfta
blad från 1/2 kruka basilika
1/2 dl hackad spenat (fryst, tinad)
1/2 dl olivolja
färskpressad citronjuice
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Bönpeston är lite mesig och smaklös.
Catarina
2020-08-13