Tapenade och bönpesto

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
1
Tapenade och bönpesto

Tapenade och bönpesto är perfekt att servera med crostini som ett delikat och snabbt snacks. Mixa fort samman din släta, lite salta, tapenade med härlig smak av vitlök och oliv. Gör sedan din krämiga pesto med subtil citrussmak. Servera och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Tapenade och bönpesto

Ingredienser

20 st av varje sort
färdigköpta crostini

Tapenade

100 g  svarta oliver
1 msk  kapris
1/2 - 1   liten vitlöksklyfta
2   sardeller
1/2 dl  olivolja

Bönpesto

1 dl  vita bönor
1/2 dl  riven parmesan
1   skalad, finhackad vitlöksklyfta
blad från 1/2   kruka basilika
1/2 dl  hackad spenat (fryst, tinad)
1/2 dl  olivolja
färskpressad citronjuice
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat

Kommentar

Bönpeston är lite mesig och smaklös.

Catarina

2020-08-13

Testa liknande recept

Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tapenade
Betyg 4.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med hummus, spenat och vitost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga