Parmesan- och sardellsmör

2
1
Parmesan- och sardellsmör

Parmesan- och sardellsmör är smör som fått sälta av sardeller och fyllighet av parmesanost. Parmesan- och sardellsmöret passar utmärkt till en härlig biff eller en mör entrecôte.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Parmesan- och sardellsmör

Ingredienser

4 portioner
1 dl färsk, riven parmesan
1/2 ask sardeller (à 50 g)
100 g smör
2 msk hackad bladpersilja
peppar

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är glutenfri.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan konserveringsmedlet E1105 lysozym.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Katrina

2011-06-20

Det här är så dundergott! Sardellerna ger sältan och parmesanen ger fylligheten, gör en stor sats och spara i frysen!