Sallad med grillade grönsaker, mozzarella och pecannötter
En sallad med grillade grönsaker och mozzarella är lätt sommarmat som man kan servera ljummen eller kall. Rostade pecannötter och en basilikastinn vinägrett smaksatt med solmogna tomater gör det lilla extra för smakupplevelsen. Servera salladen som en helt vegetarisk grillrätt eller som tillbehör till kött.
Ingredienser
Tomatdressing
Grönsaker
Till servering
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut mozzarella mot tofu eller annan mjölkproteinfri ost.
Näringsberäkningen är inkl. revben och bakadpotatis.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer