Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

15
0
Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

En oslagbar kombination av syrlig grapefrukt, söt honung och krispiga pecannötter. Honungstekt grapefrukt fixar du snabbt till helgens sköna långfrukost eller brunch.

Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

Ingredienser

4 portioner
1 dl pecannötter
2 röda grapefrukter
1 msk smör
2 msk flytande honung
1/2 kruka mynta
2 dl kvarg (10%)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot mjölkproteinfri yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 964 KJ / 231 kCal
Fett 15 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 16 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden