Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg
![Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_129431/cf_259/honungsstekt_grapefrukt_med_pecannotter_och_kvarg.jpg)
En oslagbar kombination av syrlig grapefrukt, söt honung och krispiga pecannötter. Honungstekt grapefrukt fixar du snabbt till helgens sköna långfrukost eller brunch.
![Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_129431/cf_259/honungsstekt_grapefrukt_med_pecannotter_och_kvarg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 dl pecannötter
2 röda grapefrukter
1 msk smör
2 msk flytande honung
1/2 kruka mynta
2 dl kvarg (10%)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot mjölkproteinfri yoghurt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi964 KJ / 231 kCal
Fett15 g
Salt0.1 g
Kolhydrater16 g
Protein8 g
Kommentarer