Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
0
Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

En oslagbar kombination av syrlig grapefrukt, söt honung och krispiga pecannötter. Honungstekt grapefrukt fixar du snabbt till helgens sköna långfrukost eller brunch.

Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg

Ingredienser

4 portioner
1 dl  pecannötter
2   röda grapefrukter
1 msk  smör
2 msk  flytande honung
1/2   kruka mynta
2 dl  kvarg (10%)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot mjölkproteinfri yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi964 KJ / 231 kCal
Fett15 g
Salt0.1 g
Kolhydrater16 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Äppelklyftor med pecannötskvarg
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sticky buns
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangobröd
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bars med nötter och torkad frukt
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pikanta pecannötter
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kiwimarmelad med stjärnanis och pecannötter
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga