Rågmjöl gör kakan smakrik och går fint ihop med pecannötter, päron och rosmarin. Inget bakpulver eller jäst behövs. Byt ut päron mot äpple om du hellre vill det. Servera med en klick grädde eller ät som den är.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett. Servera med vispbar mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En favorit!!!
Anna
2022-10-03Otroligt god kaka som inte känns så söt och som håller fint några dagar.
Margareta
2018-09-27Otroligt god kaka, lätt och göra och rosmarinet i kakan ger en speciell smak. Precis som Louise var jag tvungen och baka den i 55 min.
Nivea
2017-09-19